Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2007 22:01 - Уникална простотия - позор за Зарата!
Автор: greenpower Категория: Бизнес   
Прочетен: 2343 Коментари: 4 Гласове:
0



Няма как да бъде пропусната уникалната простотия, която предавам по-долу. Направо ти убива апетита, желанието да идеш на стадиона и да викаш за любимия отбор и мерака за секс. И директно те отказа от борбата с промяната в климата и глобалното затопляне. Ако др. Сергей Дмитриевич е реален фен на това "елитно" семейство - "е**л съм й мамата на тая държава", както се изрази преди години един екс-вице-премиер.
***************
Изискани слабости
 
от Дневник (http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=318686)
13 март, 17:22

Къде се отдавате на шопинг - в България или в чужбина?

- Пазарувам от Париж, Лондон, Рим, но напоследък от София, тъй като тук вече има много добри бутици като "Вижън", Emporio Armani. (...) Последната ни мания с моята приятелка (...) е да си купуваме лимитирани чанти и обувки на Lous Vuitton. Тръпката е не че са толкова скъпи, колкото, че е чест да се сдобиеш с тях.

Кой е най-големият финансов лукс, който сте си позволявали?

- Слабост са ми кожените палта, но с глобалното затопляне усещам, че ще се наложи да се преориентирам. (...) А най-скъпите неща, които мъжът ми ми купува, са колите. Фен съм на спортните автомобили. От две години карам черно Porshe Cayenne, толкова ми харесва, че вече втора година не искам да го сменям.

Колко голям е автопаркът ви?

- Имаме от всички нови джипове по един, Audi-та, Porshe-та, ML Mercedes, Maybach, наскоро си взехме Rover за планините.

Вече изпробвахте ли луксозната яхта, която получихте като сватбен подарък от кумовете ви - семейство Барбукови?

- О, да (...). Първият гост, който стъпи на яхтата, беше приятелката на премиера Елена Йончева. Сергей Станишев през това време се гмуркаше около Русалка, а понеже тя си беше навехнала крака от тенис, целия ден прекарахме заедно на яхтата ни. С Елена сме добри познати по фитнес линия, преди ходехме заедно в залата на Правителствена.

Скоро ще имаме и самолет, но това за голяма корпорация като нашата е по-скоро необходимост, отколкото лукс - пести време и нерви.


Евгения Банева, главен мениджър на курортен комплекс Русалка и съпруга на собственика на "АКБ Форес" Николай Банев, пред списание "Максимум"

**************
PS: Коментарите след текста в "Дневник" също си заслужават да бъдат прочетени.



Гласувай:
0



1. thehobbit - Ooooo, ама това нищо не е ...
15.03.2007 10:26
... госпожата звучи почти Ентелектуално в тУва ЕнтервЬО.

Но... историята на АКБ, връзките на корпорацията с БСП, състоянието на фабриките от концерна в момента, това са неща, които никой не смее да разказва, докато г-н Банев е жив.
цитирай
2. greenpower - ... докато г-н Банев е жив.
15.03.2007 10:42
Интересно условие за да излезе на бял свят истината. Е не съм докрай съгласен, като се има предвид, че разни ми ти екозащитници поповдигнаха покривалото на някои Баневи истории (Иракли напр.). Живот и здраве, ще излязат и други... А дали Банев - както и цялата куфарно-комсомолско-ченгесарска икономика - ще си получат заслуженото - "рано е да се каже" :)
цитирай
3. thehobbit - Дааа Иракли е добро начало
15.03.2007 13:32
... но това клони към "чистата" страна от бизнеса на АКБ... "Заслуженото" - НЕ. Толкова много са заслужили, че по-добре да не го получават:) Важното е лека полека да се създава климат, в който да се борят наравно, според способностите си ...

... Ух ... според способностите? Доста съм жесток към тях, всъщност ...
цитирай
4. tsbotev - АКБ ли?
16.03.2007 00:13
То това не е ли АКБ 4 С - отдел на КГБ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: greenpower
Категория: Други
Прочетен: 165588
Постинги: 39
Коментари: 75
Гласове: 394
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930